Maldova

 

 

Puteți deschide prezentarea în format PDF.

 

 

 

Dacă nu vrei corupție, semnează această petiție:

 

1) PETIȚIA: JURUL POPULAR
Singura modalitate de a evita corupția judecătorilor și forțând judecătorii să nu permită corupției instituționale, este de a face cetățenii judeca judecătorii. Semnează petiția noastră în http://chng.it/trwWJVtt.

 

2) PETIȚIA: SPRIJINUL INTERNAȚIONAL AL ALIANȚEI SPANIOLE
Această petiție reunește semnături din întreaga lume pentru a solicita autorităților spaniole să țină seama de plângerile noastre împotriva procurorilor și judecătorilor. Acest proiect poate fi un model de urmat în toate țările europene. În plus, semnând, transmiteți un mesaj că europenii se unesc pentru a evita autoritarismul și corupția instituțională. Această petiție nu va fi trimisă niciodată pentru că nu vrem să fie cunoscuți semnatarii. Semnați și împărtășiți cererea noastră. Este în limba spaniolă http://chng.it/bTmfFnVs, în limba engleză http://chng.it/M5W5JQvb, înlimba franceză http://chng.it/6xLfLdWJ sau în limba germană http://chng.it/2vpNs4dc.

 

În Spania, am creat o Alianță de asociații pentru a denunța procurorii și judecătorii. Acest proiect poate fi un model de urmat în toate țările europene.
Site-ul web al acestei Alianțe este în limba spaniolă, engleză, franceză și germană la www.contracorrupcionjudicial.org.

 

    

 

 

 

Urmariți-ne pe YouTube: